ESPECIALITATS

Els usuaris i usuàries de Vida Gran, ubicat al barri de la Sagrera i Navas, tenen a la seva disposició els nostres serveis de fisioteràpia, infermeria, neuropsicologia i personal auxiliar de geriatria. L’equip de professionals del centre elabora un pla personalitzat per a cadascun dels usuaris perquè disposin dels serveis especialitzats més adequats a la seva situació promovent alhora un envelliment actiu.

Per exemple, les persones amb problemes de mobilitat no només reben sessions individualitzades de fisioteràpia, sinó que també treballen amb els professionals de neuropsicologia per estimular i mantenir les habilitats cognitives.

Neuropsicologia

Estem especialitzats en l’atenció i teràpia d’estimulació cognitiva a persones amb deteriorament cognitiu, ja sigui per la malaltia d’Alzheimer, demència per cossos de Lewy o qualsevol altra malaltia neurològica. També promovem l’envelliment actiu, afavorint també activitats d’estimulació cognitiva a tots els usuaris. 

Infermeria

Treballem per millorar i potenciar la salut de les persones usuàries. Administrem medicació vetllant pel correcte compliment del tractament, fem cures i controls periòdics de la tensió arterial, glucèmia, pes i freqüència cardíaca per realitzar una detecció precoç i evitar complicacions, etc.

Fisioteràpia

Fem sessions individuals i grupals de fisioteràpia per prevenir, mantenir i/o millorar al màxim el moviment i les habilitats funcionals de cada persona.

Auxiliars de geriatria

 

Oferim suport emocional i acompanyament en tasques quotidianes com anar al lavabo, dutxar-se, menjar, prendre la medicació i desplaçar-se.