ESPECIALITATS

Les persones usuàries del Centre de Dia Vida Gran, ubicat al barri de la Sagrera i Navas, tenen a la seva disposició les especialitats de fisioteràpia, infermeria, neuropsicologia i a personal auxiliar de geriatria. L’equip de professionals del centre fa un pla personalitzat per a cadascun dels usuaris perquè puguin disposar de les especialitats més adients a la seva situació i promoure alhora un envelliment actiu. Per exemple, les persones amb problemes de mobilitat no només rebran sessions individualitzades de fisioteràpia, sinó que també treballaran amb els professionals de neuropsicologia per estimular i mantenir les seves habilitats cognitives.

Neuropsicologia

Estem especialitzats en l’atenció i teràpia d’estimulació cognitiva a persones amb deteriorament cognitiu, ja sigui per la malaltia d’Alzheimer, demència per cossos de Lewy o qualsevol altra malaltia neurològica. També promovem l’envelliment actiu, afavorint també activitats d’estimulació cognitiva a tots els usuaris. 

Infermeria

Treballem per millorar i potenciar la salut de les persones usuàries. Administrem medicació vetllant pel correcte compliment del tractament, fem cures i controls periòdics de la tensió arterial, glucèmia, pes i freqüència cardíaca per realitzar una detecció precoç i evitar complicacions, etc.

Fisioteràpia

Fem sessions individuals i grupals de fisioteràpia per prevenir, mantenir i/o millorar al màxim el moviment i les habilitats funcionals de cada persona.

Auxiliars de geriatria

Oferim suport emocional i acompanyament en tasques quotidianes com anar al lavabo, banyar-se, menjar, prendre la medicació i desplaçar-se.