;">

Atenció personalitzada. Cada persona és única, té la seva pròpia història, les seves pròpies preferències i els seus desitjos.

Card image cap

FISIOTERÀPIA

Tractament personalitzat per a cada usuari amb l'objectiu d'evitar caigudes, reduir el dolor, rehabilitar lesions i millorar l'estat físic.

Psicomotricitat i jocs motrius en grup, per tal de socialitzar amb la resta d'usuaris del centre alhora que s'exercita la musculatura i es manté una bona mobilitat global del cos.

Recomanacions domèstiques a la família per a facilitar les activitats bàsiques de la vida diària.

Card image cap

TERÀPIA OCUPACIONAL

S'encarrega de que l'usuari mantingui el màxim de temps possible la seva participació en qualsevol ocupació, activitats de la vida diària, oci i productivitat, prevenint el deteriorament cognitiu, motor i funcional.

En el centre de dia l'activitat grupal és el principal mitjà d'intervenció per promoure capacitats ocupacionals, amb la música com la principal eina de treball.

Card image cap

NEUROPSICOLOGIA

La seva funció, com a especialista en l´estudi dels processos cognitius, és la de dissenyar un pla terapèutic individual que es portarà a terme per part de tot l´equip d´atenció directa.

Supot emocional a la persona afectada i la seva família.

Card image cap

GEROCULTURA

Dòna suport a les activitats quotidianes bàsiques on pugui haver-hi dificultat. Potenciació de les activitats on l'usuari mostra independència.

Card image cap

INTEGRACIÓ SOCIAL

Proposta d'activitats per tal que l'usuari estigui actiu, integrat i es potenciïn les seves capacitats i habilitats.

Activitats en llocs propers com la biblioteca, parcs, cafeteries, etc. per facilitar la socialització de l'usuari en el barri.

Card image cap

INFERMERIA

Control i seguiment dels tractaments mèdics prescrits pels seus metges de referència.

Assesorament per fomentar hàbits de vida saludable.

© 2017 vidagran.cat

logo telefon

934.085.398 - 699.920.365

logo mail

vidagran412@gmail.com